Світлана Лобода поділилася нескромним постільним фото: таке повинен бачити тільки Ліндеманн

Популярна українська співачка Світлана Лобода поділилася постільним фото. Такі ракурси повинен бачити тільки її коханий Тілль Ліндеманн.

Про особисте життя артистки відомо не так багато. В офіційному шлюбі вона не перебувала ніколи, а її єдиним цивільним чоловіком був хореограф Андрій Цар. Від нього ж зірка народила старшу дочку Евангеліну, якій вже 9.

Батька молодшої дочки Тільди Світлана не називає, проте публіка впевнена, що щасливим татком два роки тому став соліст німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Светлана Лобода с дочками Тильдой и Евангелиной
Світлана Лобода з дочками Тільдою і Євангеліною

Ці домисли з’явилися не з порожнього місця — передбачувана пара неодноразово з’являлася разом на світських заходах.

Лобода и Линдеманн
Лобода і Ліндеманн

Варто сказати, що ніхто з них ніяк не коментує ситуацію, проте інтрига наростає з кожним днем. Наприклад, нещодавно Лобода поділилася у себе в Instagram фотографією з чартерного літака, де всю увагу публіки привернула каблучка з великим каменем на її безіменному пальці.

Кольцо и букет Светланы Лободы
Кільце і букет Світлани Лободи

Незабаром після цього знаменитість похвалилася шикарним букетом квітів. Цілком можливо, його їй подарував наречений. Днями співачка змінила імідж і своє довге волосся обрізала до каре. Хто знає, може це частина підготовки до майбутнього весілля.

Не можна не відзначити, що Світлана є активним користувачем соціальних мереж. Сьогодні вночі вона заінтригувала шанувальників знімком в ліжку, який опублікований в її Insta-Stories. На цій фотографії зірка солодко спить, злегка прикрившись простирадлом. Хто як не коханий чоловік міг її такою сфотографувати?

То самое постельное фото Светланы
Те саме постільне фото Світлани

Шанувальники чекають не дочекаються, коли ж Лобода вже розкриє особистість того самого, а ми продовжуємо стежити за ситуацією надалі.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.