Як буде виглядати майбутня донька Тіни Кароль і Дана Балана: чарівне маля з кучерями

У недавньому ефірі «Танців з зірками» Тіна з'явилася з каблучкою на безіменному пальці, а в інтерв'ю «Світському життю» зізналася, що мріє про донечку. Шанувальники впевнені — до цього причетний Дан. Давайте ж подивимося, як буде виглядати майбутня дочка Кароль і Балана.

Героїв нашої сьогоднішньої стати вважають парою з тих пір, як їх дует з’явився в проекті «Голос країни», де артисти обидва були наставниками.

Не соромлячись камер, молдавський мачо демонстрував зацікавленість українською співачкою. У відповідь на це вона кокетливо ніяковіла.

Дан и Тина у нее дома
Дан і Тіна у неї вдома

Масла у вогонь підлила потенційна свекруха Тіни Людмила Балан. Вона піднялася на головну сцену України і заспівала для “парочки” весільну пісню «Горіла сосна, палала», а на провокаційне запитання Каті Осадчої про те, чи вірить мама співака в любов між ним і Кароль, вона відповіла наступне:

«У нас смаки однакові, мені дуже подобається коаліція, яку Дан створив з Тіною в цьому сезоні. Я не знаю, що буде далі, просто знаю, що Дан завжди слухає своє серце».

Погодьтеся, звучить дуже недвозначно.

Кароль и Балан вместе не только на съемочной площадке
Кароль і Балан разом не тільки на знімальному майданчику

Нещодавно ведуча «Світського життя» поцікавилася у виконавиці хіта «Ноченька» планами на майбутнє. Виявляється, артистка мріє про поповнення в родині — вона хоче донечку.

Тина и Дан на сцене
Тіна і Дан на сцені

До того ж Кароль сама зізналася, що через 7 років самотності вона нарешті готова впустити в життя нове кохання. У 2013-му зірка поховала чоловіка Євгена Огіра, який помер від онкології.

Фанати союзу Тіни і Дана вирішили перевірити, якою буде їхня спільна донька за допомогою комп’ютерної програми. Вийшла дуже мила і чарівна дівчинка:

Как будет выглядеть будущая дочь Тины Кароль и Дана Балана совсем маленькой и немного постарше
Як буде виглядати майбутня дочка Тіни Кароль і Дана Балана зовсім маленькою і трохи постарше

Якщо вірити результату моделювання, дівчинка успадкує від мами колір волосся і очей, а від тата кучерявість, ніс і форму брів. Хто знає, можливо, в недалекому майбутньому все саме так і буде.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.