Як Валерія Лук’янова виглядала до пластики і якою стала зараз: з провінційної простушки в Одеську Барбі

Валерія Лук'янова стала популярною у публіки завдяки своїй незвичайній зовнішності. Дівчина виглядає як жива лялька. Давайте подивимося, як Одеська Барбі виглядала до пластики і якою стала зараз.

Героїня нашої сьогоднішньої статті народилася в 1985-му в Тирасполі. Незабаром її сім’я перебралася в Україну.

Одесская Барби до пластики
Валерія Лук’янова до пластики

Люблячі батьки хотіли дати доньці гарну освіту, щоб вона змогла добре влаштуватися в житті. В цілому, Лєра зараз не бідує, однак все це завдяки її пластичним операціям.

Валерия в образе Одесской Барби
Валерія в образі Одеської Барбі

В юності Лук’янова вирішила, що може прославитися за допомогою провокаційного зовнішнього вигляду. Так з будь-яких заробітків вона почала збирати на численні хірургічні втручання.

Одесская Барби до и после
Одеська Барбі до і після

Своєї мети дівчина домоглася — стала моделлю, постійною гостею ток-шоу, відеоблогером, учасницею конкурсів краси. Щоб бути максимально схожою на ляльку Барбі, Валерія видалила нижні ребра і збільшила бюст на 2 розміри.

Одесская Барби
Одеська Барбі

Також вона зробила ринопластику, підтяжку брів, хірургію щелепи, зменшення шиї і щік, ліпосакцію на руках, ногах і плечах, підтяжку живота і грудей.

Одесская Барби до и после
Одеська Барбі до і після

Ось такий довгий шлях героїня статті пройшла, щоб нарешті прославитися. Її почали називати Одеською Барбі, про неї писали всі ЗМІ, її ненавиділи і обожнювали сотні тисяч користувачів мережі.

Одесская Барби до и после
Одеська Барбі до і після

Пізніше вона вдало вийшла заміж за бізнесмена Дмитра Шкрабова — він володіє будівельною компанією.

Валерия Лукьянова с мужем
Валерія Лук’янова з чоловіком

Чи то справа в чоловікові, чи то Лєра просто втомилася від своєї ляльковості, але поступово вона почала повертатися до більш приземленої зовнішності. Так, Лук’янова перестала наводити лялькові очі і почала займатися спортом, за рахунок чого її фігура придбала рельєфність.

Валерия Лукьянова сейчас
Валерія Лук’янова зараз

Зараз вона активно веде свій Instagram, де ділиться роздумами про життя, а заробляє продажем косметики власного бренду, хоча її і без цього забезпечує заможний чоловік.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.