Ольга Фреймут похвалилася чоловіком

Ольга Фреймут знову в топах всіх новин: дітей в школу відвела, на "Танці з зірками" потрапила, коронавірусом перехворіла, з Катериною Кухар на камери посварилася - все інфоприводи оптом.

Ось на хвилі і треба ловити додаткову популярність!

Телеведуча Ольга Фреймут після невеликої паузи в кар’єрі знову у всіх на слуху – після того, як дитина Євдокія підросла і пішла в підготовчий клас школи, знаменитість повернулася до активного робочого розкладу. Зараз вона бере участь в творчому шоу «Танці з Зірками» і займається соціально-медійними проектами, а ще радує шанувальників публікаціями в мережі.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Нещодавно в Інстаграм-акаунті Фреймут з’явилося сімейне фото з її зворушливим коментарем.

Ольга

Зараз Фреймут одружена з Володимиром Локотко, який на 5 років молодше. Її чоловік – Генеральний директор «Нового каналу» і у пари підростає двоє маленьких дітей – дочка Клавдія і син Валерій. Старша дочка Ольги Злата (від британського тата) проживає разом з ними.

Фотосесія сім'ї
Фотосесія сім’ї

На останньому знімку в стрічці оновлень Злати не видно (дівчинка поїхала до батька) – але інша сім’я в зборі. Тепле фото, на якому пара тримає на ручки своїх дітей, Ольга доповнила вдячними словами на адресу чоловіка.

Ольга Фреймут з Володимиром Локотко
Ольга Фреймут з Володимиром Локотко

Вона поділилася тим, як дбайливо Володимир відноситься до малюків і наскільки величезне його участь в їх вихованні, адже коли телеведуча тільки-тільки народила сина, вона завагітніла дочкою – і всі турботи за немовлям на себе відважно забрав чоловік.

Навіть у такій складній ситуації пара продовжувала працювати, користуючись послугами няні – своїх батьків вони намагаються берегти і не перевантажувати зайвий раз.

Ольга Фреймут з мамою, вона вчителька в школі
Ольга Фреймут з мамою, вона вчителька в школі

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.