Тетяна Брухунова отруїлася маринованими огірками: підписчики захвилювалися – а чи не вагітна ти знову, мати?

Молода мама Тетяна Брухунова поділилася з передплатниками своєю проблемою - вона сильно отруїлася.

За версією Тетяни, отруєння сталося покупними маринованими огірками:

Я отруїлась! Так так не на жарт: з температурою 39, непритомністю і обнімашка з білим другом

Тетяна Брухунова
Тетяна Брухунова

Жінка також згадала, що більше 10-ти років у неї була аналогічна ситуація – вона так само об’їлася маринованими огірками і потрапила в лікарню.

Передплатники, звичайно, ж стали активно обговорювати причини такої дивної реакції на консервацію.

мариновані огірочки
Мариновані огірочки

Одна причина – ротавірус або кишкова інфекція. Друга – можливо це навіть коронавірус, Брухуновой порадили здати тест на Ковід-19. На це Тетяна відповіла, що вже здала і результат негативний.

А деякі з них висунули припущення, що така тяга до кисленький і солоненького не випадкова – вона цілком могла знову підзалетіти і можливо подарує Петросяну ще одного спадкоємця.

Тетяна Брухунова з сином Ваганов
Тетяна Брухунова з сином Ваганом

Це припущення Тетяна просто проігнорувала, що дивно. А сама похвалилася, що вже знову може повноцінно харчуватися. І показала розкішний пиріг з капустою і апетитну піцу.

Пиріг з капустою
Пиріг з капустою

Тетяна не приховує, що рідко готує вдома – через постійну зайнятість. У них з Петросяном є кухарка, а у маленького Вагана – нянька. Ще одна домробітниця приходить кілька разів на тиждень прибирати.

піца Брухуновой
Піца Брухуновой

Ну що ж, вони собі можуть це дозволити – Петросян мільярдер, володіє кількома нафтопереробними заводами. Після весілля він переписав на Брухунову нерухомості на $ 280 млн. До сих пір ще тривають суди з колишньою дружиною Оленою Степаненко за півтора мільярда.

 

 

 

 

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.