Аліна Гросу після розлучення зважилася на зміну іміджу: більше не блондинка

Відома співачка Аліна Гросу любить привертати до себе увагу і епатувати публіку. Цього разу артистка заінтригувала шанувальників новим образом.

Нещодавно Аліна Гросу дала ексклюзивне інтерв’ю програмі «ЖВЛ», де відверто зізналася, що розлучилася з чоловіком Олександром. Як виявилося пара прожила разом не більш півроку після розкішного весілля в Італії, де Аліна змінила 5 нарядів, а торжество обійшлося батькам екс-подружжя більше ніж в 100 000 євро. За словами Гросу, причиною розлучення стало нове захоплення її екс-чоловіка.

Гросу розлучилася з чоловіком
Гросу розлучилася з чоловіком

Після цієї новини шанувальники Гросу почали ще ретельніше стежити за життям артистки в її соціальних мережах, де Аліна регулярно публікує свіжі фотографії зі свого життя. Цього разу співачка опублікувала відео, в якому постала в новому образі. Дівчина змінила колір волосся з блонда на світло рудий.

Виявилося Гросу зараз знімається в новій картині «ДНК» і саме для нової ролі Аліна змінила образ. Артистка в підписі до відео запитала у своїх шанувальників, з яким кольором волосся їй краще – блондом або рудим. Більшість фоловерів з упевненістю відповіли, що новий колір волосся Аліні йде більше. «Хороша руда, плюс веснянки», «Рижулька! Однозначно »,« А вам йде трохи рудий колір, красиво », – відповіли пыдписники на питання Гросу.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.