Зірка “Сватів ” Людмила Артем’єва показала, як вона виглядала в молодості: зовсім не змінилася

Актриса Людмила Артем'єва, яка запам'яталася глядачам роллю бабусі Олі в серіалі «Свати», показала архівне фото часів своєї молодості.

Так, на своїй сторінці в Інстаграм актриса опублікувала чорно-біле фото, не вказавши при цьому, коли саме знімок був зроблений. На фото Людмила позує в темному светрі, її волосся коротко підстрижене, а на обличчі сяє легка усмішка.

«Стара фотографія, молодість», – підписала знімок актриса. Шанувальники Артем’євої не могли піти повз публікації і відразу взялися її коментувати. «Зараз Ви краше!», «Красуня !! Та й зараз дуже красива жінка !!! »,« Ви не змінилися, така ж розкішна жінка »,« Ви зараз виглядаєте набагато краще! » – засипали Людмилу компліментами в коментарях підписники.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Людмила Артем’єва покинула проект «Свати» і не буде зніматися в новому сезоні. Подейкують, вона зараз переїхала до Німеччини і бере участь там в інших проектах. Причина відходу з серіалу – фінансова. Про це натякнула колега Артем’євої по зйомках Тетяна Кравченко. Також з культового серіалу пішов актор Микола Добринін, який зіграв сусіда-алкоголіка Мітяя.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.