Який з образів Тіни Кароль на “Танці з зірками” найбільш стильний і привабливий?

Найбільш рейтинговий хореографічне шоу країни - це, звичайно ж, "Танці з зірками". Ведучими цього проекту стали легенди української естради Тіна Кароль і Юрій Горбунов.

Найбільш обговорюваним моментом кожного шоу стає наряд Тіни Кароль, яка своїми сміливими образами, аксесуарами і перевтіленнями влаштовує справжню пожежу на паркеті. Минуло вже цілих шість прямих ефірів, і користувачі губляться, який же варіант наряду краще? Давайте подивимося, що самі запам’ятовуються!

Молочне плаття з акцентом на декольте

Футболка Тіни Кароль на Танцях із зірками 2020
Футболка Тіни Кароль на Танцях із зірками 2020

У такому вбранні вона вийшла на одному з перших ефірів, і тут же зірвала всі глядацькі симпатії. Ще тиждень після шоу шанувальники обговорювали не ча-ча-ча Олега Винника, а бюст Тіни Кароль.

Лимонне шовкове плаття

У цьому вбранні Тіна вийшла на паркет в шостому ефірі, присвяченому українським виконавцям і пісням. Виглядала в плаття надзвичайно ніжно, зберігався в ній якийсь шарм. Тут обійшлося без червоних губ. Макіяж телеведуча зробила нюдовий.

Неймовірне “голе ” плаття

Так його назвали тому що верх виконаний з тканини в тон шкіри, і здається, що Тіна прикрила свої причинні місця тільки маленькими ажурними плетіннями зі стразів. Але немає, насправді це справжній шедевр в вечірніх сукнях.

Червона пристрасть

Футболка Тіни КаПлатье Тіни Кароль на Танцях із зірками 2020роль на Танцях із зірками 2020
Футболка Тіни Кароль на Танцях із зірками 2020

У такому вбранні українська виконавиця з’явилася на п’ятому прямому ефірі, і, без перебільшення, затьмарила усіх виступаючих. Цікаво, хто ж підбирає для неї вбрання?

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.