Тіна Кароль напередодні весілля з Даном Баланом пофліртувала з іншим завидним холостяком

Популярна українська виконавиця Тіна Кароль напередодні весілля з молдавським співаком Даном Баланом пофліртувала з іншим. Шанувальники стурбовані.

Останнім часом героїня нашої сьогоднішньої статті не тільки почала ділитися досить відвертими фото, але і давати інтригуючі інтерв’ю.

Так, Каті Осадчій в рамках «Світського життя» Тіна зізналася, що в майбутньому мріє про донечку, а в програмі «ЖВЛ» вона прямо сказала, що хоче зустріти нову любов.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Щоб це сталося, Кароль знадобилося цілих 7 років самотності після смерті її коханого чоловіка і продюсера Євгена Огіра від раку шлунка. Співачка дуже важко переживала втрату і нарешті готова йти далі.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром

Втім, фанати усі як один впевнені, що тим самим принцом для артистки став Дан Балан, з яким вони відкрито кокетували на «Голосі країни». Масла у вогонь підлила його мама Людмила, яка приїхала на проект, щоб заспівати для парочки весільну пісню.

Тина Кароль, Людмила и Дан Балан на сцене «Голоса страны»
Тіна Кароль, Людмила і Дан Балан на сцені «Голосу країни»

Це вже не кажучи про те, що в новому альбомі Тіни з’явилися записи телефонних розмов з молдавським мачо. А після одного з недавніх ефірів «Танців з зірками» уважні шанувальники помітили, що на безіменному пальці зірки з’явилася красива каблучка з каменем.

Тіна Кароль і Дан Балан інтригують прихильників
Тіна Кароль з каблучкою на безіменному пальці

Здавалося б, все натякає на весілля з Баланом, окрім одного — Кароль прямо на камеру пофліртувала з іншим завидним холостяком. Ним виявився 34-річний український актор Олександр Попов, відомий за такими серіалами, як «Чужа», «Кримінальний журналіст», «Троє в лабіринті» і багатьма іншими.

Побачивши їх спільні знімки в соціальних мережах, користувачі вибухнули від припущень, що б це могло означати:

  • «Ну все, зараз народ, побачивши фотки, буде думати, що ви зустрічаєтеся!»;
  • «Нарешті все стало на свої місця!»;
  • «Завжди знала, що ви будете разом!»;
  • «А ви все уваги Тіни домагаєтеся [звернення до Олександра Попова]»;
  • «Де Дан?».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Інтрига в особистому житті Кароль наростає як снігова куля, так що фанати і ми разом з ними чекаємо від співачки чергових новин.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.