45-річна Наталя Могилевська в домашньому халаті на голе тіло здивувала помолодшавшим виглядом

Виконавиця хіта «Полюби меня такой» Наталя Могилевська в домашньому халаті вразила шанувальників помолодшавшим виглядом. Співачка вміє дивувати.

Артистці вже 45, проте в її житті повно подій, немов воно тільки починається. До такої значущої дати Наталя кардинально змінила імідж, ставши блондинкою, вона регулярно з’являється в популярних телешоу, дає концерти і встигає займатися особистим фронтом.

Наталья Могилевская в компании Олега Рыжова, с которым ей приписывают роман
Наталя Могилевська в компанії Олега Рижова, з яким їй приписують роман

Крім того, зірка не забуває радувати армію фанатів новими фото і відео в соціальних мережах. В Instagram у Могилевської вже більше мільйона підписників, які з нетерпінням чекають будь-якої звісточки від улюбленої співачки.

На цей раз вона викликала непідробний захват публіки від свого зовнішнього вигляду — знаменитість дуже помолодшала. Перед камерою Наталія постала в домашньому білому халаті, під яким, судячи з усього, нічого немає, а в підписі вона розкрила секрет того, що допомагає їй так добре виглядати.

Наталья Могилевская в новом имидже
Наталя Могилевська в новому іміджі

Вся справа в здоровому сні, хоча раніше вона працювала зовсім без вихідних і вже тим більше відпустки, причому спала всього лише по 2-3 години на добу:

«Я загнала себе на грань нервового виснаження: з’явилися депресивні думки, снилися страшні сни, були галюцинації. Згодом зрозуміла, що бути щасливим і здоровим просто. Три кити здоров’я — сон, харчування і фізичні навантаження».

У коментарях до публікації Могилевську обсипали горою компліментів:

  • «Пані Наталя, ви покращали й помолодшали! Приклад для наслідування!»;
  • «У вас чудовий вигляд, зовнішні зміни є, але тільки в кращу сторону!»;
  • «Зміни вам до лиця»;
  • «У ваших бездонних очах можна потонути. Там така глибина»;
  • «Дивлюся на вас і захоплююся!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не виключено, що виконавиця так покращала, тому що в її житті з’явився гідний чоловік — їй приписують роман з мільйонером Олегом Рижовим. Проте сама Наталя запевняє, що вони з ним просто друзі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.