Гаряча Настя Каменських похвалилася формами в мокрому купальнику, який ледь приховує її “черешеньки “

Популярна українська співачка Настя Каменських похвалилася фігурою в яскравому купальнику. Дружина Потапа знає, як завоювати любов публіки.

Чого героїня статті тільки не встигає робити — і концерти дає, і Америку підкорює, і відпочиває з чоловіком, і цуценят ростить, і спортом займається, і запускає онлайн-марафони, і активно веде свій блог в соціальних мережах.

Здається, у неї невичерпні сили, що, втім, не дивно, з урахуванням її амбітних цілей. Зараз NK працює над тим, щоб стати володаркою престижної музичної премії Греммі. А вчора Настя нарешті отримала іменну зірку на «Площі зірок» в Києві.

Настя Каменских и ее именная звезда
Настя Каменських та її іменна зірка

За всіма її досягненнями з задоволенням стежать більше 5 мільйонів підписників в Instagram, яких Каменських регулярно радує новими фото і відео.

На цей раз знаменитість побажала доброго ранку і гарного настрою своїм шанувальникам жарким пляжним фото. Перед камерою артистка позує в напівпрозорому жовтому купальнику і красиво поправляє волосся, прикривши очі.

У коментарях до публікації традиційно зібралися сотні компліментів:

  • «Дуже красива. Приємно дивитися на природні жіночі форми, а не на перекачаних силіконових ляльок»;
  • «Фігурка просто супер!»;
  • «Нереальна!»;
  • «Дав же Бог таку красу і величезний талант!»;
  • «Природна краса завжди буде в пріоритеті».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Варто сказати, що останні кілька років виконавиця дотримується здорового способу життя, так що її нинішні форми — результат дисципліни та кропіткої роботи над собою. До речі, для всіх бажаючих теж взяти себе в руки Настя запустила спортивний марафон, який вже почався і буде тривати цілий місяць.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.