Ані Лорак вбралася в пальто з латексу, щоб прикинутися худою і молодою: Мурат Налчаджиоглу, заздри!

Українська та російська співачка Ані Лорак показала нове неймовірне фото в стильному пальто з латексу. На знімку артистка стала в таку позу, що її найголовніший колишній почав кусати лікті.

Співачка виклала фото на тлі осіннього лісу – газон ще зелений, а ось листя і кущі вже вкрилися золотим і багряним кольором. Хто ж не любить такі фотосесії? Ось і Лорак не втрималася. У підписі до фотографії співачка написала: “Люблю осінь. Приймати фарби природи. Відчувати, змінюватися з часом, але не зраджувати собі “.

На знімку дівчина одягнена в чорних обтягуючих штанах і черевиках на високих підборах. Зверху на ній сірий латексний плащ, що робить образ ефектним і зухвалим. Ані Лорак прямо дивиться в камеру, руки поклала на пояс, злегка прикриваючи поправити за карантин живіт.

Волосся розпущені і недбало покладені на плечі. Великі локони надають загальному образу Ані пристрасті і загадковості.

Ані Лорак вразила своїм новим осіннім луком: її стилісти добре попрацювали!

Напередодні співачка заінтригувала фанатів, що зовсім скоро вийде її нова пісня. Правда подробиць артистка не розкривала, тому тепер шанувальники буквально прикуті до її Інстаграму і стежать за всіма оновленнями.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.