Ані Лорак буде заздрити: колишня дружина Єгора Гліба TAYANNA похвалилася стрункими ніжками

Відома українська співачка TAYANNA порадувала своїх шанувальників сміливими фотографіями, здивувавши ідеальної фізичною формою.

Українська співачка, екс-учасниця гурту «Гарячий шоколад» Тетяна Решетняк активно веде свій мікроблог в Інстаграмі і ділиться зі своїми шанувальниками подробицями особистого і творчого життя. Цього разу артистка здивувала публіку пікантним знімком, де вона постала в дуже відвертому образі. На фото TAYANNA позує сидячи на сходах в незвичайній і дуже короткій сукні від українського дизайнера Івана Фролова. При цьому співачка прийняла таку позу, яка відмінно виділяє і підкреслює її стрункі ноги.

Шанувальники не обійшли увагою нову публікацію улюбленої артистки і не втратили можливості порадувати співачку компліментами. «Шалено красива», «Неймовірна», «Богиня», «Шикарні ніжки», – прокоментували фото підписники.

Нагадаємо, колишній чоловік Тетяни Решетняк Єгор Гліб зараз будує відносини зі співачкою Ані Лорак, яка розлучилася зі своїм чоловіком Муратом в минулому році. В одному з інтерв’ю, TAYANNA зізналася, що за роки життя з Єгором вона терпіла від нього і моральне і фізичне насильство, про який зважилася розповісти тільки після розлучення.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.