Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила натуральною красою: волога і прекрасна

Олександра Кучеренко похвалилася стильним осіннім чином, який відмінно підкреслив її гідності.

«Міс Україна 2016», дружина відомого телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренка з недавніх пір стала ведучою шоу «33 за 3» на телеканалі ICTV. У програмі дівчина задає 33 питання відомим особистостям, а вони повинні встигнути на них відповісти за 3 хвилини. Кучеренко вже поспілкувалася з коміком Євгенієм Кошовим, Сергієм Притулою, дизайнером Андре Таном і іншими.

Олександра Кучеренко часто ділиться кадрами зі зйомок зі своїми фанатами в Інстаграме. Цього разу дівчина опублікувала фото на якому позувала біля червоного корпусу Київського університету імені Шевченка. Саша продемонструвала стильний образ – червоні штани із завищеною посадкою, шкіряна куртка і стильні півчобітки. Дівчина зазначила, що через осінньої погоди, вона вже 2 дня мокне на роботі. Телеведуча додала, що нові випуски передачі «33 за 3» будуть вибуховими.

Шанувальники красуні не пройшли повз публікації і засипали її компліментами в коментарях. «Яка ж ти гарна! Зачіска, одяг. Абсолютно все. »,« Сашенька, Ви дуже красива. »,« Красуня », – прокоментували підписники.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!