“Впровадження молодого Галкіна в сім’ю Кіркорова-Пугачової “: архівне фото, де Максим відпочиває з Філіпом, але ще не знає, що скоро вкраде у нього дружину

Відомий зоряний фотограф Роман Родін регулярно публікує на своїй сторінці знімки зірок світової величини, які були зроблені багато років тому.

Свій блог він завів відносно недавно, але всі шанувальники Алли Пугачової, Філіпа Кіркорова, Софії Ротару, Лариси Доліної, Йосипа Кобзона та інших зірок вже пильно стежать за розвитком і наповненням його сторінки. Нещодавно він виклав в загальний доступ справжній раритет – знімок Максима Галкіна і Філіпа Кіркорова в молодості. Тоді Пилип ще був чоловіком Алли, а Максим тільки готував ґрунт для “пересадки ” себе в цю сім’ю.

На знімку чоловіки в боулінгу, очевидно, відпочивають, проводять спільний вихідний

Тоді Пилип ще не знав, що молодий Галкін незабаром відведе у нього найголовнішу жінку його життя, і заведе з нею двох дітей.

Більше про відносини Галкіна і Пугачової ви можете дізнатися в нашому спеціальному сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “. Чи будуть вони розлучатися і хто став сурогатною матір’ю їхніх дітей?

А про долю Філіпа Кіркорова і його унікальної захоплюючої історії – ролик “Феномен Філіпа Кіркорова “.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.