Як виглядала Тіна Кароль до того, як стала відомою: архівні фотографії поп-діви української естради

Українська співачка Тіна Кароль тричі отримувала звання найкрасивішої жінки України за версією журналу «Viva». Артистка зачарувала глядачів своєю природною красою, жіночністю і елегантністю.

Однак, це зараз Тіна Кароль – чи не найпопулярніша українська знаменитість. А в дитинстві і юності Таня Ліберман (справжнє ім’я Тіни Кароль) була звичайною дівчиною з простою зовнішністю.

Дитячі фотографії Тіни Кароль
Дитячі фотографії Тіни Кароль

Народилася Тіна в простій родині в Магаданській області, в Росії. Коли дівчинці було сім років, її сім’я переїхала до Івано-Франківська – батьківщину матері. У дитинстві Тіна ходила в музичну школу і вчилася грати на фортепіано.

Тіна Кароль в шкільні роки
Тіна Кароль в шкільні роки

Тіна Кароль не дуже любить згадувати своє минуле і показувати архівні фотографії. Можливо, це тому що до того, як стати відомою Кароль мала трохи зайвих кілограмів.

В юності Тіна Кароль мала зайві кілограми
В юності Тіна Кароль мала зайві кілограми

Після закінчення школи Тіна поїхала до Києва, де поступила в престижне музичне училище. За рекомендацією свого викладача по вокалу дівчина пройшла конкурс і стала головною учасницею Ансамблю Збройних сил України.

В юності Кароль була шатенкою
В юності Кароль була шатенкою

Співачка отримала справжню славу після участі у відомому конкурсі «Нова хвиля». Тоді Тіна отримала особливу нагороду од легенди російської естради Алли Пугачової – $ 50 тис. Ці гроші Кароль витратила на розвиток музичної кар’єри і незабаром випустила свій перший відеороботу на пісню «Више облаков», який зробив її по-справжньому знаменитою.

Тіна Кароль на початку кар'єри
Тіна Кароль на початку кар’єри

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.