У нього було закохана половина жіночого населення СРСР – три улюблені жінки красеня Івара Кальниньша

Творчі люди роблять цей світ прекраснішим, пропускаючи через призму свого таланту все емоційні і художні відтінки мистецтва - за це їм можна пробачити чутливість і буйство характеру. Через специфіку роботи у багатьох відомих артистів в особистому житті відбуваються не тільки полум'яні пристрасті, а й справжні бурі.

У житті актора було 3 шлюби і все він вважає щасливими.

Илга

На красивій дівчині Івар одружився відносно рано – в 22 роки. Вони прожили разом 20 років, стали батьками двох чарівних дівчаток – Уни і Елени. А потім раптом прийшли до розуміння, що любов пішла. Її більше не було.

Івар Кальниньш і Илга
Івар Калниньш і Илга
Две старшие дочери Кальныньша
Дві старші доньки Івара Кальниньша

Аурелія

Коли Івар зустрів Аурелію Анужіте, то перша дружина відразу його відпустила в нову любов.

Вони зустрілися на зйомках «Таємниця сім’ї де Граншан», їй тоді було всього 20 років, а чоловіку – за сорок. На той момент Калниньш вже був одружений і навіть ростив двох доньок, чи не ровесниць Аурелії. Але завзяті руді кучері і довірливі очі не змогли залишити його байдужим. І нехай під час зйомок їх спілкування обмежувалося робочим процесом і поверненням додому, до сім’ї і вірної дружини, після отримання гонорарів артист зрозумів – вони можуть більше не зустрітися.

Ивар Калныньш и Аурелия в фильме «Тайна семьи де Граншан»
Івар Калниньш і Аурелія у фільмі «Таємниця сім’ї де Граншан»

Тоді і стався поворотний момент в історії їхнього кохання – буквально за пару днів закохані не могли уявити життя один без одного. І місяця не минуло, як Калниньш розлучився з дружиною, зробив пропозицію молодій красуні і навіть встиг обвінчатися з нею. Незабаром в цій ідилії народився син Мікус – і якщо до цього моменту відносини в родині були безхмарними, то для творчої душі Аурелії побут виявився не по плечах.

 "Івар Виховання дитини здавалося їй тягарем, нудьгою – а Івар продовжував активно зніматися і тільки ставав дедалі популярнішими. Спроби умовити чоловіка на няню не закінчувались успіхом, адже в ті часи довіряти рідну дитину чужій людині здавалося дивним. У будь-якому випадку, залишалося потерпіти зовсім небагато. Але з кожним днем дівчина страждала все більше, а свій біль висловлювала через істерики і скандали.

Аурелія
Аурелія

Розради від нудної рутини вона знайшла на стороні – стала змінювати з іншими чоловіками, зникати з дому, потім взагалі забрала сина і речі. Актор майже рік божеволів в пошуках двох рідних людей, але їм немов слід прохолов. Потім сталося диво – втікачка сама зателефонувала чоловікові і повернулася додому, але всього через півроку знову втекла з дому. Тепер уже Калниньш таки подав на розлучення і відпустив нещасну любов.

Їх наступні життя пішли в гору – Анужіте знову вийшла заміж, тепер за латвійського бізнесмена, і повернулася до зйомок. Цей шлюб вже складався без проблем, в ньому народилося п’ять спільний дітей.

Аурелія Анужіте з другим чоловіком
Аурелія Анужіте з другим чоловіком

Лаура Магазніеце

Нова дружина Івара теж підійшла йому краще норовливої актриси – він вибрав собі спокійну Лауру Магазніеце, що працює в сфері юриспруденції. Їхня сім’я теж мирна і не знає негараздів.

Ивар Калныньш и Лаура Магазниеце растят двух дочек
Івар Калниньш і Лаура Магазніеце ростять двох дочок

Так і виходить, що часом двом людям мистецтва складно порозумітися – а з представниками нетворчих професій будувати серйозні стосунки набагато легше. Головне, що обидва актори зараз щасливі.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.