43-річна Лідія Таран вже не та: вибрала невдалий ракурс і засвітила перші зморшки

Зірка каналу «1+1» Лідія Таран вже не така молода, якою її пам'ятають багато телеглядачів. Проте для своїх 43 років вона виглядає чудово.

Як активний користувач соціальних мереж, героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно ділиться з шанувальникам новими фото і відео, розповідає про новини в особистому житті, ділиться успіхами доньки Василини.

Її теледіва народила в 2007 році від шоумена Андрія Доманського, з яким на той момент перебувала в цивільному шлюбі. Їх союз розпався через іншу жінку, тому для Лідії розрив дався важко. Зараз єдина тема для спілкування колишніх — загальна спадкоємиця.

Лидия Таран с дочкой Василиной
Лідія Таран з донькою Василиною

На цей раз Лідія показала кілька кадрів зі знімального майданчика. Перед камерою вона позує в фіолетовому жакеті і білій блузі під ним, її волосся розпущене і звично укладене хвилями, а на обличчі помітний легкий освіжаючий макіяж з рожевою помадою.

Через обраний Таран ракурс уважні користувачі мережі розгледіли появу перших вікових зморшок. При цьому якщо враховувати, що зірка не користується уколами краси і вже тим більше послугами пластичних хірургів, то її зовнішньому вигляду можуть позаздрити багато жінок.

У коментарях до публікації користувачі мережі обсипали знаменитість компліментами, з яким важко не погодитися:

  • «Стильно, красиво, ефектно»;
  • «Вам дуже личать перші зморшки! Така жіночна, така справжня! Велика рідкість на телебаченні»;
  • «Ви дуже красива і миловидна від природи. Не робіть ніякої пластики, будь ласка. Залишайтеся собою, такою ж чарівною».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.