У мережі спливло раритетне фото з весілля Пугачової і Кіркорова: обидва в чорному, тільки маніжки білі

Весілля Пугачової і Кіркорова було чи не найгучнішою подією російської естради в дев'яностих. Днями в мережі з'явився справжній раритет — фото з того самого дня. Примітно, що наречений і наречена в чорному.

За розвитком роману Примадонни і поп-короля стежив увесь Радянський Союз. Особливо увагу привертала 18-річна різниця у віці між подружжям, тим більше що старшою в їх парі була саме Алла. Тоді в реальність цих відносин вірили далеко не всі, хоча шлюб протримався 11 років.

Алла и Филипп в молодости
Алла і Філіп в молодості

Зараз серце Філіпа Бедросовича вільно, а ось Пугачова одружена з гумористом Максимом Галкіним. Його вона теж старше, правда вже на цілих 27 років. Цікаво, що познайомив їх саме Кіркоров і при всьому при цьому чоловіки співачки підтримують теплі відносини.

Филипп Киркоров, Алла Пугачева и Максим Галкин
Філіп Кіркоров, Алла Пугачова і Максим Галкін

Зірковий фотограф Роман Родін часто ділиться у себе в Instagram архівними фотографіями знаменитостей, причому не тільки з виступів, репетицій і гастролей, але і інших важливих подій.

Пугачева и Киркоров
Пугачова і Кіркоров

На цей раз він опублікував кадр з весілля Примадонни і Кіркорова, де був присутній в якості гостя. У підписі до публікації Роман помітив, що Алла і Філіп тут ще молоді і красиві, як і годиться молодятам.

«Ех, час то який був», — з ностальгічним сумом написав Родін.

Ось як користувачі мережі відреагували на несподіване фото в коментарях:

  • «Яка була пара, така любов!»;
  • «Здорово!»;
  • «Це справжнє кохання!»;
  • «Так, був час».
Филипп и Алла
Філіп і Алла

Варто сказати, що поп-король досі називає Пугачову жінкою всього свого життя. Доводить це ім’я дочки артиста — її він назвав Алла-Вікторія на честь Примадонни і сурогатної матері.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.