Батьківські примхи. Діти Філіпа Кіркорова намагалися втекти від зоряного тата

Зоряний тато ганьбить дітей. До такого висновку прийшли шанувальники, глянувши на нові фотографії Філіпа Бедросовича з відпочинку.

Днями проходила Дитяча Нова Хвиля, яку відвідали діти Філіпа Бедросовича Кіркорова – Алла-Вікторія і Мартін. Їх зоряний тато на фестивалі був в числі журі, але, тим не менш, не забував приділити їм увагу. Матері Алли-Вікторії і Мартіна на цю подію не було. Більш того, публіка досі не знає, хто саме народив дітей – ні імені біологічної матері, ні сурогатної.

Незважаючи на свою зайнятість, Кіркоров опинився дуже турботливим і уважним батьком

Після заходу він виклав фото з дітьми. По знімках видно, що вони встигли і відпочити, і попрацювати, і виступити в таборі “Артек “.

Однак шанувальники строго розкритикували занадто епатажного зоряного тата, який вже змушує маленьку Аллу-Вікторію фарбується.

У коментарях пишуть – навіщо такій маленькій дівчинці такий яскравий макіяж? Потім звикне, і не зможе без “гриму ” вийти з дому.

Але Кіркорову, схоже, подобається, коли його діти виділяються з натовпу досить яскравими вбраннями, макіяжем і аксесуарами.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.