Сім років коми: 12 жовтня 2013 року Маша Кончаловська постраждала в ДТП – що відомо зараз

Дівчинка не послухалася батьків і не пристебнули ремінь безпеки. Трагічні наслідки цієї безпечності тривають донині.

Той день став переломним у житті всієї сім’ї – дочка знаменитих і дуже багатих батьків, 14-річна красуня, якій пророкували успішну модельну кар’єру, в одну мить перетворилася в лежачого інваліда.

Маша з батьками за кілька місяців до трагедії
Маша з батьками за кілька місяців до трагедії

Її батько, 76-річний на той час Андрій Кончаловський не впорався з керуванням, його винесло на зустрічну смугу, де лоб в лоб їх авто зіткнулося з іншим автомобілем. Більше на дорозі машин не було взагалі.

Місце ДТП
Місце ДТП

Крім Маші ніхто не постраждав – всі були пристебнуті. Дівчинку негайно відвезли в кращу клініку Марселя, де зробили операцію, ввели в штучну кому і підключили до апарату штучного дихання.

Так жила і виросла за ці 7 років Маша Кончаловська, їй недавно виповнився 21 рік. У 2014 і 2016 роках з’являлися повідомлення, що дівчині краще і вона вийшла з коми, але це виявилося неправдою.

В інтерв’ю журналу “Татлер” Юлія Висоцька сказала, що іноді наступають періоди поліпшення і всім здається – ось-ось Маша прийде в себе, але потім знову вона впадає в повне безпам’ятство.

Її батьки вирішили закрити цю тему для публічного обговорення, більш того, Юлія сказала, що вона дуже шкодує про те, наскільки відкритою була раніше, виставляючи на загальний огляд себе, сім’ю, ділилася своїм щастям.

Юлія Висоцька з дітьми на кухні
Юлія Висоцька з дітьми на кухні

Зараз про реальний стан Маші знають тільки четверо найближчих друзів.

Журналіст також задала Юлії делікатне питання – чи відчуває свою провину Андрій Кончаловський? Жінка відповіла ухильно, посилаючись на те, що він дуже скритний і дуже багато працює і це рятує його від важких думок.

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька
Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька

Сам Кончаловський всього два рази відповів на питання про дочку – в інтерв’ю виданню “Російська газета” він сказав, що ця подія була дуже дивною і навіть містичною – на порожній і рівній дорозі у нього раптом сильно повело кермо, він намагався щось зробити, але не встиг. І з жалем додав, що коли вони сідали в машину, він наказав Маші пристебнутися, але та цього на задньому сидінні не зробила, а вони не проконтролювали.

Андрій Кончаловський у Познера
Андрій Кончаловський у Познера

Другий раз Кончаловський відповів своєму другові Володимиру Познеру, що ніякого поліпшення немає і він боїться не дожити до того часу, коли дочка прийде в себе.

Сьогодні Маша знаходиться в одній з приватних московських клінік. Французькі лікарі відмовилися далі підтримувати життя і зажадали відключити її від апаратури, хоча батьки справно платили за всіма рахунками. Тоді на спеціальному літаку Машу перевезли в Москву. На лікування витрачено вже більше $2,5 млн і перспективи дуже неясні.

Маша Кончаловская зараз
Маша Кончаловская зараз

Нещодавно хтось звернувся до відомого екстрасенса Хаялу Алекперову з питанням, як він бачить майбутнє Маші. Той сказав, що в один день станеться диво і дівчина прийде в себе. Їй доведеться відновлюватися довго – кілька років, але потім вона буде жити повноцінним життям. А ще розповість багато цікавого, екстрасенс впевнений, що вона розуміє, що відбувається. Дай Бог!

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.