Як виглядає невістка Оксани Марченко без макіяжу? У мережі з’явилися ексклюзивні фото

Катерина - невістка Віктора Медведчука і Оксани Марченко. Вона вийшла заміж за їхнього сина Богдана.

Весілля було дійсно гучною, адже там виступав Олег Винник, який недавно був дискваліфікований з “Танців з зірками ” через вірус, і його колега по сцені Позитив. Позитив співав в складі групи “Время и стекло “. А вже наступного дня він заявив, що отримав позитивний тест на коронавірус.

Невістка Оксани Марченко – справжня красуня, хоча, з макіяжем все одно краще

Невістка Оксани Марченко
Невістка Оксани Марченко

У себе в Інстаграм-акаунті дівчина виклала фото з мейк-апом і без, і запропонувала шанувальникам проголосувати – який образ виглядає більш класно?

Багатьох хвилює те, в яких взаєминах Оксана зі своєю невісткою. Серед відео, які гості публікували з весілля було те, де Катерина подякувала батькам свого обранця за виховання сина, і навіть назвала Оксану Марченко мамою.

Шанувальники помітили, що Катерина дуже схожа на маму Богдана. Не дарма кажуть, що чоловіки вибирають собі жінку, схожу на матір.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.