Екс-ведуча Х-Фактора Оксана Марченко зняла обручку і вбралася в образ східної принцеси — подробиці

Відома українська телеведуча і дружина політика Віктора Медведчука Оксана Марченко зняла обручку. Невже шлюб з нардепом тріщить по швах?

Публіка любить обговорити їх пару, причому з досить невтішною боку. Вся справа в тому, що Віктор є кумом Володимира Путіна, саме тому українці часто звинувачують його у відстоюванні інтересів чужої країни.

Як його дружині, Оксані теж дістається чимала порція критики на свою адресу, проте вона продовжує підтримувати чоловіка не тільки вдома, а й на роботі.

Виктор Медведчук и Оксана Марченко
Віктор Медведчук і Оксана Марченко

Єдине, що турбує теледіву, так це те, що бруд, який ллється на їх сім’ю, ранить дітей. Медведчук і Марченко виховують 16-річну дочку Дашу і 23-річного сина Богдана від першого шлюбу екс-ведучої Х-Фактора.

Дети Медведчука и Марченко
Діти Медведчука і Марченко

Варто відзначити, що Богдан днями одружився з моделлю-ровесницею Катериною. Батьки влаштували молодятам неймовірно розкішне весілля з виступами таких зірок вітчизняного шоу-бізнесу, як Олег Винник, Світлана Лобода, Вєрка Сердючка, група «Время и Стекло», Макс Барських. Завершенням свята став шикарний феєрверк.

Сын Марченко Богдан со своей женой Катей
Син Марченко Богдан зі своєю новоспеченою дружиною Катею

Судячи з того, як Оксана і Віктор поводилися на святі, в їхньому шлюбі все добре. До того ж під час привітання молодих телеведуча зізналася чоловікові в любові:

«Я хочу побажати вам, щоб ось так як ми [з чоловіком], через 20 років, ви могли сказати один одному: “Киценька, я хотіла б прожити з тобою ще одне ціле життя”».

Проте не минуло й кількох днів, як Марченко зняла обручку. На її новій фотографії, опублікованій в Instagram, зірка вбралася в образ східної принцеси, сховавшись від сонячних променів під ажурною парасолькою.

Неважко помітити, що на безіменному пальці теледіви немає каблучки, зате увагу привертає інша — не менш шикарна з великим фіолетовим каменем, що нагадує аметист.

Цією публікацією героїня статті привітала шанувальників зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, отримавши тут же зворотний зв’язок у вигляді компліментів і взаємних привітань.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.