facebook

Знаменитості, які загинули в ДТП на піку успіху: Кузьма, Ольга Бура, Віктор Цой і ін.

Дорога - небезпечне місце: щороку вона забирає не тільки тисячі життів звичайних людей, а й призвела до загибелі улюблених нами знаменитостей.

У цьому списку будуть зірки, які передчасно пішли з життя внаслідок аварії або іншого нещасного випадку на дорозі. Шанувальники їх творчості і близькі люди до сих пір сумують за втратою, адже їх талант міг робити мить краще ще довгі роки.

Айседора Дункан

Кохана Сергія Єсеніна, танцівниця Айседора Дункан, ледь не померла ще в дитинстві – в її будинку сталася пожежа, і її врятували буквально в останній момент співробітники поліції.

Айседора Дункан

Ті хвилини назавжди закарбувалися у свідомості Айседори, і вона часто з’являлася на публіці з символічним червоним шарфом навколо шиї. Він її і знищив – сівши в кабріолет зі своєю улюбленою шаллю, тканину накрутити на колесо і задушила танцівницю.

Принцеса Діана

«Королева людських сердець» леді Діана пройшла через багато в 1990-тих: зради в шлюбі, скандальне розлучення з чоловіком, обмеження спілкування з дітьми, новий залицяльник-мільярдер.

Принцеса Діана

Життя її обірвалося раптово в останній день літа 1997 року, коли в паризькому тунелі їх машина розбилася під час погоні від папараці. Хтось досі шукає в її смерті змову, але більшість продовжують шкодувати про таку трагічною смерті принцеси Діани.

Місце ДТП, в якому загинула леді Ді

Пол Уокер

Зйомки в франшизі «Форсаж» зобов’язували Пола Уокера навчитися самим неймовірним гоночним трюкам, і саме після цих фільмів актор захопився гоночними змаганнями по-справжньому. Одне з них стало для Пола останнім. Разом зі своїм другом Роджером вони врізалися в стовп на крутому повороті без шансів на виживання.

Пол Уокер

Грейс Келлі

Ще одна дивовижна красуня, улюблена актриса Голлівуду і дружина князя Монако була за кермом в момент загибелі – Грейс Келлі не впоралася з керуванням через раптове крововиливу в мозок.

Грейс Келлі

Вони з дочкою Стефанією їхали по серпантину, і машина злетіла з гори на величезній швидкості. Дівчинка вижила, хоч і відновлювалася кілька років від перелому шиї, а княгиня померла на наступний день в лікарні.

Авто Грейс Келлі після ДТП

Леонід Биков

Аварія забрала життя геніального радянського режисера Леоніда Бикова – він їхав до себе додому на дачу в село Страхолісся в Чорнобильському районі, але не впорався з керуванням «Волги».

На зустрічній смузі машина вилетіла під колеса вантажівки, водій якого пізніше не міг пробачити собі причетності до загибелі такої великої людини і наклав на себе руки.

Леонід Биков – місце загибелі

Виктор Цой

Засновник і соліст групи «Кіно», рок-музикант і просто поет Віктор Цой зовсім трохи не дожив до тридцятиріччя – на момент смерті йому було всього двадцять вісім років. На літній відпочинок він з сином Сашком хотіли відправитися на рибалку до лісового озера, але хлопчик передумав в останній момент.

Віктор Цой і його авто після аварії

Сам Віктор з поїздки вже не повернувся – він був тверезий, але, швидше за все, заснув в дорозі. Його «Москвич» врізався до «Ікарус», через що музикант загинув на місці.

Сергій Супонєв

Життєрадісний ведучий Сергій Супонєв довгі роки розважав молодь 1990-тих – він вів дитячі програми, проводив вікторини, викликав симпатію у всіх від малого до великого. Життя Супонєва перервалася злочинно рано.

Сергій Супонєв

Поїздка на снігоході «Ямаха» закінчилася трагічно: телеведучий влетів в дерев’яну пристань, коли машину занесло, і отримав множинні травми. Врятувати його медики б не змогли.

Розбитий снігохід Супонева

Михайло Євдокимов

Ще один улюбленець телеглядачів, комік Михайло Євдокимов, запам’ятався не тільки раптової і успішної політичною кар’єрою, а й сумною загибеллю.

Михайло Євдокимов

У той літній день Євдокимов з дружиною і помічниками їхали на «Мерседесі», і водій губернатора грубо порушив правила дорожнього руху, намагаючись обігнати по суцільній подвійний смузі. В результаті вижила тільки дружина Галина, яка отримала переломи обох ніг і інші травми.

Після аварії

Марина Голуб

Шанувальники творчості Марини Голуб не могли ніяк змиритися з тим, що улюблена зірка раптово пішла з життя в ДТП з сумними наслідками.

Марина Голуб

Багато хто бачив знак в останньому спектаклі актриси – він називався «Смертельний двигун», і ця назва стала пророкує для долі Голуб. Її автомобіль на перехресті влетів в «Кадилак» в вечір якраз після згаданого вище театральної вистави.

Місце ДТП з Мариною Голуб

Олена Зуєва і Денис Маловічко

Один нещасний випадок на дорозі забрав відразу дві знамениті життя – по шляху на концерт «Камеді клабу» в машину комедіантів Олени Зуєвої і Дениса Маловичко врізався «Хендай». З палаючої машини врятувати їх не змогли.

Олена Зуєва і Денис Маловічко

Ігор Пелих і Олександра Грінченко

Ще одне «подвійне» ДТП вбило Ігоря Пелиха і студентку Олександру Грінченко, яка в той вечір їхала разом з шоуменом в одному автомобілі. Другу дівчину в машині, Інну Ісікову, лікарям вдалося врятувати незважаючи на важкі травми.

Загибель Ігоря Пелиха

Кузьма

Найгучніша і трагічна аварія останніх років – та, що раптово забрала життя улюбленого тисячами українців музиканта Андрія Кузьменка.

Кузьма Скрябін

Він повертався з концерту в Кривому Розі і на трасі по шляху в Запоріжжі зіткнувся лоб в лоб з молоковозом. Серед офіційних причин нещасного випадку визначили перевищення швидкості з боку Кузьми і слизьку дорогу в той ранок – вона і привела до виїзду на «зустрічку».

Авто Кузьми після ДТП

Анатолій Дяченко

Зірка мюзиклів 2000-тих і українського театру Анатолій Дяченко загинув передчасно разом зі своїм товаришем. Вони їхали в одній машині після вихідного дня, який провели за риболовлею з самого світанку.

Анатолій Дяченко

Від недосипу і виснаження у актора стався серцевий напад, машину винесло на зустрічну смугу. Обидва друга померли від удару з вантажівкою миттєво.

Ольга Бура

Чарівна українська ведуча Ольга Бура загинула внаслідок дурною відваги свого водія – незрозуміло чому він вирішив серйозно перевищити швидкість і летів під 200 кілометрів на годину. Нічна поїздка тривала недовго, адже в якийсь момент водієві не вдалося впоратися з керуванням. Зіткнення з бетонним парканом не залишило шансів на виживання.

Ольга Бура

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.