Не від Балана: фото вагітної Тіни Кароль схвилювали сина співачки не на жарт

Чутки про роман Тіни Кароль і Дана Балана не вщухають вже довго, саме тому зараз до артистів прикута підвищена увага. Нове фото вагітної співачки схвилювали не лише її шанувальників, а й єдиного сина.

Веніаміна зірка народила в шлюбі з покійним чоловіком Євгеном Огіром, який займався її продюсуванням. У 2013-му його він пішов з життя, не зумівши подолати тяжку хворобу — рак шлунка. Для Тіни втрата коханого стала справжнім ударом, тому всі ці 7 років вона була самотня.

Тина с покойным мужем Евгением и их сыном Вениамином
Тіна з покійним чоловіком Євгеном та їхнім сином Веніаміном

Нарешті в недавніх інтерв’ю Кароль зізналася, що готова впустити в своє серце нову любов. Більш того, вона розповіла, що мріє про дочку. Армія її поклоников сподівається, що все це пов’язано з молдавським співаком Даном Баланом. За їх екранним романом на шоу «Голос країни» слідкувала вся Україна.

Не можна не відзначити, що коли виконавицю запитують про нього, вона завжди кокетливо ніяковіє і уникає відповідей. Звичайно, це тільки підливає масла у вогонь.

Тина Кароль и Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Днями в мережі з’явилося нове фото Тіни в одному з шикарних образів для ефірів «Танців з зірками», де вона є співведучою Юрія Горбунова. На цьому знімку співачка позує в чорній сукні з бежевими вставками, розшитими камінням, і з відкритим верхом.

Беременная Тина Кароль
Вагітна Тіна Кароль

Увагу користувачів привернуло зовсім не вбрання, а те, як чітко відно випираючий животик Кароль. Зрозуміло, що це тут же спровокувало нову хвилю розмов про її вагітність. У той же час не виключено, що потенційним татком стане не Дан, адже вони перестали з’являтися на публіці разом.

Тина с подросшим Вениамином
Тіна з підрослим Веніаміном

Можна припустити, що Веніамін, побачивши цю фотографію, стривожився — на новину про можливу появу сестри або брата в майбутньому він реагує без особливого ентузіазму.

«Сестричку або взагалі дітей він поки що сприймає так: вони будуть брати його речі. Я думаю, ми доростемо до цього питання», — розповіла Тіна в програмі «ЖВЛ» на телеканалі 1+1.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!