Стоцька показала фото змужнілого сина – вилитий Філіп Кіркоров

Анастасія Стоцька - руда бестія, якій приписували роман з Філіпом Бедросовичем ще з початку нульових.

Експерти в шоу-бізнесі говорять – саме починаюча тоді артистка Стоцька, що стала підопічною короля естради, вплинула на їхні стосунки з Аллою Борисівною. Мовляв, Кіркоров змінив дружині, а та не стала терпіти і вигнала.

З народження сина Стоцької до нього особлива увага – кажуть, що він позашлюбна дитина Філіпа Кіркорова

І існують такі чутки не просто так, адже хлопчик дійсно дуже схожий на короля естради. Про це говорить і форма особи, і очі, і темні густі кучерики, які красиво в’ються так, як у Філіпа в дитинстві і юності. Неозброєним оком можна помітити, що вилиці і домінуючі риси обличчя у сина Анастасії, якого вона назвала Олександром, – повністю повторюють риси Філіпа.

Фото Анастасії Стоцької з Інстаграм
Фото Анастасії Стоцької з Інстаграм

Коментатори теж не упустили можливість висловитися з приводу того, що син Анастасії Стоцької дуже сильно нагадує їм екс-чоловіка Алли Пугачової. А Стоцька стримано і без зайвої агресії відповіла: “Навіщо щось додумувати? Ідіть краще почитайте книги! “.

Більше про життя Філіпа Бедросовича дивіться на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина ” – «Артист з голови до п’ят»: Чому люди люблять Філіпа Кіркорова? Історія життя короля естради.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.