Найкрасивіша жінка в українському шоу-бізнесі Олександра Кучеренко: дружина Діми Комарова показала фото з новою зачіскою

Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко похвалилася новою зачіскою. Їх пару називають однією з найулюбленіших в усьому українському шоу-бізнесі, з чим важко сперечатися — молоді, щасливі і красиві.

Весілля героїв нашої сьогоднішньої статті стало несподіванкою для шанувальників беззмінного ведучого «Світу навиворіт». Справа в тому, що закохані вирішили одружитися таємно подалі від посторонніх очей і настирливих папарацці, але вже після Дмитро про все розповів.

Виявляється, вони зустрічалися ще під час їх з Сашею участі у «Танцях з зірками», а познайомилися на конкурсі краси, де Кучеренко завоювала титул «Міс Україна-2016».

Александра на конкурсе Мисс Украина-2016
Олександра на конкурсі Міс Україна-2016

Подружжя регулярно з’являються один у одного в соціальних мережах, чим кожен раз викликають хвилю захоплення з боку фанатів. Варто сказати, що Комаров все так же займається тревел-шоу, а Олександра з недавніх пір пробує себе в ролі телеведучої на каналі ICTV. Освіту вона отримала профільну.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Як активний користувач Instagram, дівчина часто публікує нові фото і відео, ділиться моментами з особистого життя. На цей раз вона порадувала підписників знімком, на якому постала з незвичайню укладкою хвилями, легким макіяжем і в пальто-піджаку зі шкіряною вставкою.

Ось як Кучеренко підписала публікацію:

«Люблю свою роботу, люблю осінь, люблю Київ… Загалом, суцільна любов навколо. Сонячного всім дня, друзі! Вихідні скоро».

Як і слід було очікувати, в коментарях Сашу тут же обсипали компліментами:

  • «Краса!»;
  • «Шикарна зачіска!»;
  • «Пощастило Дімі»;
  • «Ангел в дівочому обличчі».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.