З ким перекидався Максим Галкін до одруження з Пугачовою та кого вона з колишніх чоловіка терпіти не може

Максим Галкін з перших днів популярності привертав увагу жінок: красивий, спортивний, розумний, веселий і не бідна - ну просто ідеал чоловіка. А кого вибирав він, поки не потрапив в тісні обійми Примадонни?

Зараз Максим Галкін – зразковий сім’янин, уважний чоловік, господар будинку, люблячий батько 6-річним двойняшкам Лізі і Гаррі. Але до того, як в 2011 році він став законним чоловіком, вони були знайомі майже 10 років.

Коротко про відносини Галкіна і Пугачової

Познайомив з сам Філіп Кіркоров, який в той час був законним чоловіком АБ (Алли Борисівни). Сталося це на фестивалі «Слов’янський Базар» у Вітебську. Тоді Максиму було 25 років, а Примадонні – 52 роки.

Максим Галкін і Алла Пугачова в Вітебську, 2001 рік
Максим Галкін і Алла Пугачова в Вітебську, 2001 рік

Співачці сподобався молодий і смішний пародист і скоро вона записала з ним жартівливу пісню «Будь або не будь». Поповзли чутки, що «стареньку» потягнуло на зовсім молоденьких, адже Кіркоров на 18 років молодше, а тут все 27. Але Примадонна тільки жартувала.

Офіційно Пугачова і Кіркоров розлучилися в 2005 році і забирати свідоцтво вона вже поїхала з Галкіним. Далі вони вже відкрито з’являлися на людях як пара.

Галкін і Пугачова відпочинку в 2008 році
Галкін і Пугачова відпочинку в 2008 році

Одружилися вони 23 грудня 2011 року, в 2013 (18 вересня) в них народилися двійнята від сурогатної матері – АБ заморозила свої яйцеклітини ще в 2002 році. У 2018 вони повінчалися, з того часу просто сміються над нескінченними чутками про їхнє розлучення.

Таїнство вінчання Галкіна і Пугачової
Таїнство вінчання Галкіна і Пугачової

А з ким же зустрічався Галкін до Пугачової? Офіційно відомо про такі його пасії.

Юлія Бусіль

Вона була першим коханням юного Максима, але бурхливий шкільний роман швидко закінчився. Зараз вони періодично зустрічаються як колишні однокласники.

Юлія Бусіль сьогодні
Юлія Бусіль сьогодні

Анастасія Чорнобровіна

Вони познайомилися на одному заході, яке вели разом в Кремлівському палаці в 2000 році.

Анастасія Чорнобровіна і Максим Галкін
Анастасія Чорнобровіна і Максим Галкін

Галкін став красиво залицятися, вони всюди з’являлися за ручку. Але коли Галкін познайомився з Пугачовою, та прийшла в гримерку до ведучої і щось там сам-на-сам з нею поговорила. Після цього дівчина одразу припинила відносини з Максимом. Але, можливо, це просто байка, так як Анастасія не коментує ці чутки ніяк.

Подейкують, що кар’єра Чорнобровіної тому і зійшла нанівець, що АБ доклала до цього руку.

Романи, які не отримали офіційного підтвердження

Галкіну приписували кілька таємних романів вже в ті часи, коли він зустрічався з Пугачовою. А так як диму без вогню не буває, то варто про них згадати.

Телеведуча Олена Галіцина

Олена Галіцина
Олена Галіцина

Зі спекотною красунею Галкін кілька разів їздив у відрядження, і одну з них назвали навіть їх медовим місяцем. У Білорусії їх спіймали, коли вони цілувалися в кафе, а жили вони в сусідніх номерах в готелі. Але обоє заперечували зв’язок.

Роман з Юлією Баранівської?

Максим Галкін і Юлія Барановська
Максим Галкін і Юлія Барановська

Уже коли Максим і АБ одружилися, його часто стали бачити разом з красунею Юлією Баранівської. Поповзли чутки, що вона повела молодого чоловіка у Примадонни. Та не звертала уваги на плітки, а сама Барановська відкрито обурилася і сказала, що за наклеп буде подавати в суд. ЗМІ відразу перестали мусувати цю тему і чутки затихли.

Алла Пугачова і Максим Галкін - міцна пара
Алла Пугачова і Максим Галкін – міцна пара

У Мережі можна зустріти багато фото Максима Галкіна з красивими дівчатами, але це найчастіше його шанувальниці або просто знайомі, які хочуть сфотографуватися з кумиром. Але Алла Пугачова спокійна – вона міцно тримає чоловіка при собі, а ще міцніше – їх чудові діти і немаленьке майно.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.