Довгонога Леся Никитюк мало не залишилася без ока: на що тільки не підеш заради хайпу

Відома українська телеведуча Леся Никитюк розсмішила Мережу забавним відео.

Довгонога красуня Леся Никитюк опублікувала в своєму Інстаграмі смішне відео, в якому вона показала своє перевтілення. На початку ролика Леся постала в банному халаті і рушником на голові. При цьому ведуча милувалася червоною туфлею і вирішила підкинути її верх. Схоже, туфля полетіла кудись не туди і вдарила Лесю прямо в лоб біля очей. Невдоволено потираючи лоба, дівчина підкинула туфлю знову.

На наступному кадрі Никитюк сидить вже при параді. На ній надіто бузкове коротке плаття, а її волосся розвіваються нібито від вітру. Однак підписники відразу помітили, що в кадрі трохи видно фен, яким і створили ефект вітру.

Шанувальники зірки оцінили її відео, але порадили бути обережніше з туфлями. «Лесюня, ти красуня шикарна дівчина», «Ноги зачот !!! У кого довше у тебе чи у Полякової?) »,« Туфлі зачот, Леся Іванівна теж зачот »,« Що ж ти, так можна і в око », – прокоментували підписники.

Популярне

Схожі статті

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?

Свекруха порадила у фаршировані перці замість рису додати дещо інше: з цим інгредієнтом набагато смачніше

Навіть до класичних рецептів можна внести унікальну родзинку та повністю оновити страву, всього лише замінивши один інгредієнт іншим. У нашому випадку ми готуємо фаршировані перці по-новому.

Відкриті голубці: рецепт, який мало хто знає, а мій чоловік з’їдає їх по 10 штук за раз і не поправляється

Голубці люблять усі. От тільки возитися за закручуванням фаршу в капусту якось не хочеться. У такому разі є чудовий вихід. Можна скласти всі інгредієнти на деко, залити соусом і запекти в духовці.