Світлану Лободу розкритикували в мережі за вибір невдалого образу: «Ноги колесом, фігура хлопчика-підлітка»

Популярну українську співачку Світлану Лободу розкритикували користувачі мережі за невдалий наряд на новому фото. Зірка поділилася знімком з прогулянки по Києву.

Героїня нашої сьогоднішньої статті успішно поєднує роботу, побудову особистого життя і виховання дітей. У артистки підростають дві дочки — 9-річна Євангеліна, яку вона народила від колишнього цивільного чоловіка Андрія Царя, і 2-річна Тільда.

Публіка впевнена, що батько молодшої спадкоємиці — Тілль Ліндеманн, соліст німецької рок-групи Rammstein.

Светлана с дочками
Світлана з дочками

Звичайно, ці чутки з’явилися не на порожньому місці — парочка разом побувала не на одному світському заході, причому вели вони себе один з одним далеко не як колеги. Проте ніяких коментарів про те, що їх пов’язує, музиканти не дають.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

До нескінченного списку справ Світлани також варто додати ведення власного блогу в Instagram. Там на неї підписані вже 6 мільйонів людей і це вражає.

Вчора артистка опублікувала свіжу фотографію, на якій позує вся в чорному — в чорній шкіряній куртці, в чорних джинсах кльош, в чорній водолазці, з чорною маскою, чорними окулярами і чорними туфлями. Єдине, що вибивається за колірною гамою, так це бляшка на ремені.

Ось як Лобода підписала фото:

«За 3 дні до дня народження захотілося подихати рідним київським повітрям, побродити по вуличках, підвести підсумки і підготуватися до нового стрибка».

Багато коментаторів тут же накинулися на співачку за невдало підібраний образ, ракурс і навіть за її вагу:

  • «Трикутник зробили з себе. Вузький таз і широкі плечі, якось не дуже»;
  • «Ви схожі на хлопчика-підлітка, стиль не ваш»;
  • «Худа, як камбала»;
  • «Скелет ходячий»;
  • «Ноги колесом».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Втім, у за роки публічного життя Світлана вже обросла бронею від злостивців, тим більше що теплих слів на її адресу завжди набагато більше.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.