Суперблондинка Оля Полякова різко помолодшала: шанувальники не впізнають улюблену співачку

Популярна українська співачка Оля Полякова різко помолодшала. Співачка поділилася в соціальних мережах новим фото, на якому шанувальники її буквально не впізнають.

Героїня нашої сьогоднішньої статті встигає і боротися за право давати концерти в умовах пандемії, і записувати нові пісні, і стежити за домом, і виховувати дітей, і бути хорошою дружиною. Список і без того вже значний, але на цьому він не закінчується.

Суперблондинка також активно веде свій блог в Instagram, де для пари мільйонів підписників регулярно публікує свіжі знімки і не тільки. Щоразу вони набирають тисячі коментарів і ще більше відміток «Подобається», що, втім, і не дивно з урахуванням популярності Олі.

Оля Полякова
Оля Полякова

Сьогодні Полякова виставила фотографію, на якій постала в зухвалому молодіжному образі. Злегка розпатлана зірка в чорних шкіряних штанях, темному піджаку і стильних черевиках сіла на балконний бортик. Співачка грайливо посміхається, роблячи застережливий жест пальцем.

Ось як знаменитість підписала пост:

«Дітки, бережіть себе».

Однією з перших фото прокоментувала колега Олі по цеху Наталя Могилевська: «Ух! Хороша, бісова дочка!», написала вона. Відповідь героїні статті не змусила на себе чекати: «Дякую! Ти теж вогонь вогненний!».

Решта користувачів мережі обсипали Полякову компліментами, зазначивши, що на цьому кадрі вона виглядає дуже молодо:

  • «Це ви? Я подумала старша дочка»;
  • «Яка ж ви красива!»;
  • «Я вас тут тільки по пальцях впізнала»;
  • «Як старшокласниця»;
  • «Мабуть це зараз модно, щоб батьки були молодше за своїх дітей».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?