Не змогла приховати глибокий виріз: Ані Лорак похвалилася фотографією зі студії “Русского радио”

Співачка Ані Лорак представила нову пісню "Страдаем, любим" на Русском радио.

Також там співачка дала невелике інтерв’ю, де поділилася своїми планами на майбутнє, і справжніми справами в умовах адаптивного карантину. На інтерв’ю дівчина одяглася взагалі не скромно – в чорні обтягуючі штани, в черевики на високих підборах, і в піджак, який своїм глибоким декольте демонструє всю розкутість співачки.

Нагадаємо, Ані Лорак – українська співачка, яка останні майже п’ять років живе і працює в Росії. Дівчина виховує дев’ятирічну доньку Софію, яка пішла по стопах матері і вже засвітилася в її кліпі “Твоєї улюбленої “. Лорак розлучена зі своїм турецьким залицяльником Муратом, який, поки співачка була на гастролях, зраджував їй з київськими красунями. Зараз Лорак складається у відносинах з продюсером Тіматі Єгором Глєбовим. Більше про життя співачки і її неможливо непросту долю ви можете дізнатися в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!