Як виглядали перші чоловіки Кароль, Лорак, Каменських та інших зіркових красунь

Часто буває так, що перше кохання з часом сприймається, як велика помилка молодості, але іноді ці почуття настільки світлі і щирі, що залишаються в серці назавжди. Давайте згадаємо, як виглядали перші чоловіки Кароль, Каменських, Лорак та інших українських зірок.

Для всіх героїнь нашої сьогоднішньої статті юнацькі стосунки не знайшли свого продовження в дорослому житті, проте цей досвід привів їх туди, де вони є зараз.

Настя Каменських

Настя Каменских и Владимир Дятлов
Настя Каменських і Володимир Дятлов

На зорі популярності Настя була дівчиною однокурсника Володимира Дятлова. Спочатку молоді люди дружили, після чого їх почуття переросли в дещо більше. Через кілька років разом вони розійшлися.

Вирішальним стала велика відстань між Настею і Володимиром — вона була в Києві, а він у Миколаєві. Тепер вже колишні зуміли зберегти дружбу і навіть стали кумами, охрестивши дочку близьких друзів.

Тіна Кароль

Дмитрий Тубольцев
Дмитро Тубольцев

Ще до зустрічі зі своїм покійним чоловіком Євгеном Огіром, співачка зустрічалася з актором і режисером Дмитром Тубольцевим. Пара прожила разом 3 роки, причому Тіна навіть була готова забути про сценічну кар’єру, щоб стати просто дружиною.

Все змінилося після того, як майбутня зірка застала Дмитра з іншою. Саме Кароль поклала край цим відносинам.

Ані Лорак

Ани Лорак и Юрий Фалеса
Ані Лорак і Юрій Фальоса

На початку творчого шляху Кароліну продюсував Юрій Фальоса. Незабаром між ними спалахнув службовий роман, що, втім, не дивно — юна, подаюча надії, виконавиця і молодий перспективний продюсер.

В результаті все це затягнулося на 10 років цивільного шлюбу. До РАГСу пара так і не дійшла, спільних дітей у них теж не з’явилося.

Анна Седокова

Анна Седокова и Валентин Белькевич
Анна Седокова і Валентин Белькевич

Першим коханням екс-солістки «ВІА Гра», а згодом і першим чоловіком став футболіст київського «Динамо» Валентин Белькевич. Йому Анна подарувала доньку Аліну, яка не врятувала шлюб — через постійні зради чоловіка Седокова подала на розлучення.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.