Пишнотіла Анна Седокова показала дітей від різних чоловіків, і розповіла що важливіше – діти або робота

Популярна співачка не дуже любить показувати дітей публіці, але заради цієї події зробила виняток.

Знаменитість виклала в Інстаграм фото з донькою і сином. В описі до фотографії поміркувати над тим, чи гарна вона мама.

“І я хороша мама, точно знаю) Але я в страшному сні бачила своє життя, в якій я відмовлюся від усього того, що люблю, своєї реалізації, роботи або музики і сяду вдома “, – розмірковує співачка. За її словами зрозуміло – сім’ю і дітей вона дуже любить, але відмовитися від улюбленої справи і кар’єри зовсім не готова.

Шанувальники помітили – старша дочка і молодший син Седокової практично не схожі між собою

Зараз Анна Седокова виховує трьох дітей. Старша дочка – п’ятнадцятирічна Аліна Валентинівна Белькевич. Середня – дев’ятирічна Моніка Максимівна Чернявська. І молодший син – трирічний Гектор вершника.

В особистому житті Седокової не щастить. У неї то зради, то зради. Тому зараз співачка вирішила присвятити себе вихованню дітей. Кар’єру вона поставила на другий план, на це вплинув і карантин, який заблокував проведення масових заходів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.