Максим Галкін кардинально змінив зачіску і здивував помолоділим видом: «перетворився в тінейджера»

Відомий гуморист і шоумен Максим Галкін здивував Мережу своїм перетворенням: більше ніяких кучериків.

За сім’єю Алли Пугачової, Максима Галкіна і їх забавних двійнят стежить буквально вся країна. Галкін із задоволенням ділиться зі своїми фанатами свіжими знімками зі свого особистого життя. Інстаграм коміка налічує 8 мільйонів підписників.

Цього разу шоумен опублікував своє фото на якому з’явився в новому образі – без звичних кучериків.

Галкін побажав своїм підписникам сонячного настрою в похмуру погоду.

Шанувальники шоумена не могли пройти повз і відразу ж почали коментувати свіже фото. Більшість користувачів Мережі відзначили, що з такою зачіскою Галкін виглядає набагато молодше, а деякі навіть подумали, що фото архівновне. «Фотка якогось року?», «Прямо в тінейджера перетворився», «Дуже молодо і добре виглядаєте!», «Прямо хлопчик-хлопчик», прокоментували підписники.

Нагадаємо, нещодавно Максим Галкін опублікував своє дитяче фото та порівняв маленького себе і свого сина Гаррі в одному віці. Подібність батька і сина дивує. Гаррі – копія Галкіна в дитинстві.

Максим Галкін порівняв себе з сіном в однаковому віці
Максим Галкін порівняв себе з сином в однаковому віці

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.