Скуйовджена Ольга Сумська показала поблизу обличчя без макіяжу: «Розкішна жінка»

54-річна українська актриса Ольга Сумська в черговий раз здивувала публіку своїм помолоділим зовнішнім виглядом.

Легендарна українська актриса Ольга Сумська, фільмографія якої налічує понад 90 ролей в театрі і кіно, є активним користувачем соціальних мереж. Сумська регулярно ділиться у своєму Інстаграмі свіжими фотографіями зі знімального майданчика, сімейними знімками і навіть рецептами. При цьому Ольга не боїться показувати себе в домашньому вигляді – без макіяжу, зачіски і красивого одягу.

Цього разу Ольга Сумська опублікувала фото в якому з’явилася не просто без макіяжу, але і відправилася в край, що межує з зоною ООС. Так, Ольга разом зі своїми колегами відправилася в Авдіївку зі спектаклем Анна Кареніна. Актори зупинилися біля в’їзду в місто, щоб сфотографуватися з монументом «Авдіівка – це Україна».

Шанувальники артистки оцінили фото своєї улюблениці і відзначили, що Сумська прекрасно виглядає на свій вік. «Яка Ви Розкішна жінка!», «Красива! Навіть без  зачіски, без макіяжу, без вечірньої сукні) Справжня, здорова і природна краса!) Милуюсь Вами »,« Красуня », – прокоментували підписники.

З цими коментарями важко не погодитися, адже Ольга Сумська, не вдаючись до пластики і уколів краси дійсно має відмінний зовнішній вигляд. В одному з інтерв’ю актриса зізналася, що вона скептично ставиться до подібних процедур, оскільки багато колег по цеху змінили себе до невпізнання.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.