Як виглядають батьки Тіни Кароль і чому вона з ними майже не спілкується: непрості сімейні відносини

Особисте життя знаменитостей завжди цікаве публіці, адже це те, що часто ретельно ховається від сторонніх очей. Сьогодні ми трохи відкриємо сімейну завісу української поп-діви і покажемо, як виглядають батьки Тіни Кароль.

Одна з найпопулярніших вітчизняних виконавиць народилася в невеликому селищі Оротукан, що в Магаданській області, пізніше сім’я перебралася до Івано-Франківську.

Родители Тины Кароль
Батьки Тіни Кароль

Її тата звати Григорій Самуїлович, маму — Світлана Андріївна, вони обидва інженери. Також у артистки є старший брат Станіслав.

Тина Кароль в детстве с родителями и братом
Тіна Кароль в дитинстві з батьками і братом

До речі, мало хто знає, що Тіна Кароль — не справжнє ім’я зірки. Творчий псевдонім молодій співачці Тетяні Ліберман підібрала її команда перед поїзкою на ту саму «Нову хвилю» в 2005 році, на якій вона і здобула популярність.

Тина Кароль на «Новой волне-2005» с Аллой Пугачевой
Тіна Кароль на «Новій хвилі-2005» з Аллою Пугачовою

Не можна не відзначити, що творчих висот знаменитість досягла за часів спільної роботи зі своїм чоловіком і продюсером Євгеном Огіром.

Їх шлюб здавався ідеальним — люблячі чоловік і дружина, народжений в любові син Веніамін, однак ідилію обірвала важка хвороба чоловіка. У 2013-му Огір пішов з життя після тривалої боротьби з раком шлунка.

Тина с мужем Евгением Огиром и их сыном Вениамином
Тіна з чоловіком Євгеном Огіром та їхнім сином Веніаміном

Це стало великим ударом для Тіни, адже вона не тільки втратила свою опору і підтримку, але ще і залишилася без засобів до існування — всі заощадження були витрачені на лікування чоловіка.

Мама Тины Кароль
Мама Тіни Кароль

Здавалося б, горе повинно було зблизити Кароль з рідними, але насправді зі своїми батьками вона спілкується нечасто.

Семья Тины
Сім’я Ліберман

У недавньому інтерв’ю для рубрики «Кава з перцем» програми «Зірковий шлях» артистка розповіла, що рідко бачиться з мамою і татом, хоча вже давним-давно перевезла їх ближче, до Києва:

«Ми різні, ми вже маємо різний світогляд, але традиції треба берегти. Для нас традиція — це Різдво, Великдень і мамин день народження. Татів день народження він любить святкувати на роботі».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.