Без брів і в м’ятій піжамі: як Дорофєєва насправді виглядає вдома?

Красуня Надя Дорофєєва залишається привабливою навіть без макіяжу.

Днями вона опублікувала фото з дому, де у Наді підфарбовані очі тільки яскраво помаранчевими тінями для повік. Загальний образ вона доповнила такою ж яскравою помаранчевої футболкою.

В описі до яскравого фото Дорофєєва розповіла, як проводила свій час на карантині

Красуня-співачка поділилася, що за час затяжного відпочинку вирішила підтягти англійську мову.

Відзначимо, цієї весни Надя Дорофєєва та її колега по дуету Олексій Завгородній заявили про розпад. Прощальний тур вони так і не змогли провести – завадив карантин і масове скасування заходів.

Зараз фінальний концерт “Время и стекло ” запланований на кінець жовтня. Тоді ж буде представлена і сучасна книга з історією групи – від першої фотосесії до фінальних титрів.

Надя вже встигла заінтригувати публіку – вона планує масштабний сольний проект, який подарує їй ще більше шанувальників.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.