Пекуча Астаф’єва показала свою “щілину” під водою без купальника

Співачка Даша Астаф'єва вирішила з кожним своїм постом в Інстаграм показувати все більше і більше частини свого тіла.

Остання фотосесія Астаф’євої в воді змусила шанувальників захоплюватися. Вона така ніжна і жіночна, що можна задивитися. Даша розповідає, що таку тематику вона вибрала неспроста – вона для неї особлива:

“До речі, плавати я довго не вміла. Навчилася в дев’ятому класі) Як тільки навчилася, відразу стала боятися води … Фотографуватися, мені як бачите, важливіше, ніж боятися … “.

Астаф’єва без купальника показала як хлюпається у воді

На знімках Даша Астаф’єва дійсно без купальника. Вона одягла мереживну нижню білизну тілесного кольору. Цей хід дозволяє на деяких фотографіях думати, що на Даші зовсім нічого немає. Знаючи її, шанувальники б взагалі не здивувалися, що їх кумир вирішила поплавати без нічого.

Деякі коментатори порівняли Астаф’єву з птахом. А як вам її фотосесія?

Популярне

Схожі статті

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.