Як виглядали мами Пугачової, Доліної, Ротару та інших знаменитих співачок нашої естради в своїй молодості

Зірки вітчизняної естради першої величини знайшли свою популярність в різний час і через різні обставини. Незмінним залишається одне - в них повірили їхні батьки, які і прищепили любов до прекрасного.

Давайте познайомимося з батьками зірок, які миготять по ТБ мало не кожен день.

Алла Борисівна Пугачова

Пугачова і її мама Зінаїда Одегова
Пугачова і її мама Зінаїда Одегова

Її мати звали Зінаїда Одегова. Зінаїда з дитинства добре співала, проте реалізувати себе як вокаліста не вийшло – не було грошей, та й в ті часи це взагалі не вважалося професією. І вчитися було ніде. Тому в особі своєї дочки вона начебто реалізувала свою дитячу мрію – віддала маленьку Аллу в музичну школу. Вона ніби відчула – це наперед всю долю дівчинки, зробивши її великої Примадонною.

Лариса Долина

Лариса Доліна та її мама Галина Кудельман
Лариса Доліна та її мама Галина Кудельман

Маму Лариси звали Галина Кудельман. Вона була не дуже схильною до творчості, але маленьку Ларису підтримувала усіма можливими методами. І не дарма, адже Долина стала відомою і впізнаваною особою не тільки в країні, але і далеко за її межами.

Ірина Аллегрова

Ірина Аллегрова і її мама Серафима Сосновська
Ірина Аллегрова і її мама Серафима Сосновська

Серафима Сосновська – мати Іри, була оперною співачкою. Тому в їхньому будинку завжди звучала музика. Аллегрова росла у творчій обстановці, тому вектор свого майбутнього знала з дитинства.

Софія Ротару

Софія Ротару і її мама Олександра Ротар
Софія Ротару і її мама Олександра Ротар

Олександра Ротар – мати Софії. Вона співала в хорі, і прищеплювала любов до співу всім своїм шести дітям. Софія виявилася здатною.

Лоліта

Лоліта і її мама Алла Нікіфорова
Лоліта і її мама Алла Нікіфорова

Алла Никифорова – мама Лоліти Мілявської. Вона була вчителем в джазовому училище, тому весь час мріяла побудувати кар’єру відомої зірки. Однак у неї завоювати мільйонну аудиторію не вийшло, а ось у дочки все пішло як по маслу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.