Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко здивувала квітучим виглядом: найкрасивіша в усьому українському шоу-бізнесі

Не дарма пару беззмінного ведучого тревел-шоу «Світ навиворіт» і володарки титулу «Міс Україна-2016» називають найкрасивішою в усьому українському шоу-бізнесі. Дружина Дмитра Комарова довела це новим фото.

Олександра Кучеренко є активним користувачем соціальних мереж. На її Instagram вже підписані більше 120 тисяч людей і ця цифра зростає з кожним днем.

Всіх своїх шанувальників героїня статті регулярно радує свіжими публікаціями, в підписах до яких ділиться новинами з життя.

Александра Кучеренко
Олександра Кучеренко

На цей раз Саша виставила знімок з прогулянки по Києву в стильних шкіряних штанах, чорному гольфі та рожевому піджаку від вітчизняного бренду SAYYA. Легкий макіяж і розпущене волосся надають образу особливої ніжності.

У коментарях зірку тут же обсипали безліччю компліментів:

  • «Красуня!»;
  • «Дуже стильно»;
  • «Шикарно», – пишуть користувачі мережі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не можна не відзначити, що весілля Комарова і Кучеренко стало справжньою несподіванкою для фанатів телеведучого. Справа в тому, що пара офіційно зареєструвала свої стосунки в таємниці від усіх, щоб обійтися без настирливих папарацці і насолодитися щастям удвох.

Виявилося, вони почали зустрічатися ще до їх участі в самому танцювальному проекті країни «Танцях з зірками», де Олександра була партнеркою Дмитра. А ось знайомство подружжя відбулося на конкурсі краси «Міс Україна» в 2016 році.

Влюбленные Александра и Дмитрий
Закохані Олександра і Дмитро

Публіка дуже любить це сімейство, що легко помітити по безлічі приємних слів на їхню адресу, як тільки в соцмережах з’являється спільне фото закоханих. Саме тому шанувальники, здається, вже чекають не дочекаються, коли ж у зіркових чоловіка і дружини трапиться поповнення.

Втім, вони обидва молоді і красиві, так що на все свій час.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.