Олег Винник змінив імідж, щоб остаточно звести з розуму не тільки своїх вовчиць, але і Таюне

Головний повелитель вовчиць Олег Винник змінив зачіску, вирішивши остаточно звести їх з розуму. Прихильницям новий образ улюбленого артиста сподобався.

На рахунку вітчизняного натурального блондина не один хіт і не один проект. Нещодавно він радував публіку своїми танцювальними номерами з Оленою Шоптенко в «Танцях з зірками», проте через коронавірус парі довелося покинути проект.

Їх дискваліфікація стала ударом для аудиторії Винника, але довго сумувати їм не довелося. Як тільки Олег одужав, він тут же розпланував насичений гастрольний графік, щоб скоріше повернутися в робочий ритм. Крім того, виконавець бере участь в зйомках комедії «Скажене весілля 3», прем’єра якої призначена на 2021 рік.

Олег Винник, Потап и Катя Осадчая на съемочной площадке
Олег Винник, Потап і Катя Осадча на знімальному майданчику

Крім героя статті, в стрічці з’являться такі українські зірки, як Юрій Горбунов, він же один з продюсерів фільму, Потап, Позитив, Монатік і не тільки. Судячи з усього, кіно обіцяє бути видовищним.

Винник вирішив підігріти інтерес до майбутнього проекту і поділився у своєму профілі в Instagram закадровими фото, підписавши публікацію так:

«Це буде найскаженіше весілля з усіх трьох!».

Підписникам знаменитості дуже сподобалися знімки, а особливо вони відзначили ту фотографію, де Олег постав перед камерами з довгим волоссям — хтось навіть поцікавився, яким шампунем він користується.

Олег Винник с длинными волосами
Олег Винник з довгим волоссям
  • «Чекаємо на прем’єру!»;
  • «Останнє фото супер»;
  • «Просто шик!»;
  • «Який красунчик!»;
  • «Спасибі за те, що даруєте позитивні емоції!», — пишуть користувачі мережі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.