Влад Яма вперше показав підрослого сина від красуні-дружини: Леон зростає копією знаменитого тата

Відомий український хореограф Влад Яма вперше показав публіці свого 5-річного сина Леона від дружини Ліліани. Шанувальники вже сперечаються, на кого хлопчик схожий більше.

Народну любов герой нашої сьогоднішньої статті завоював завдяки найголовнішомупаркету країни на «Танцях з зірками». Спочатку він брав участь в якості танцюриста в парі, після чого пересів на суддівське крісло і ось уже четвертий сезон поспіль оцінює хореографію інших учасників.

Влад Яма с женой Лилианой
Влад Яма з дружиною Ліліаною

Нещодавно на телеканалі 1+1 відбулася прем’єра нового таємничого шоу «Маскарад», в якому зірковим командам потрібно відгадати, хто із знаменитостей ховається за екстравагантним образом того чи іншого супергероя.

Як улюбленець публіки Влад теж з’явився в проекті, причому на останній випуск він привів із собою Леона. Яма-молодший допомагав Ямі-старшому розгадувати костюмовані загадки.

Публіка дуже тепло сприйняла перший вихід хлопчика у світ, адже до цього хореограф ретельно приховував його обличчя. Навіть якщо він або його дружина публікували кадри з сімейних фотосесій, на цих фото дитина завжди була відвернута від камери.

Влад Яма с женой и сыном
Влад Яма з дружиною і сином

Ось як на спадкоємця Влада відреагували користувачі мережі:

  • «Ось це прем’єра! Дебют Леона!»;
  • «Якого красеня ховали! Зараз накинуться зіркові наречені»;
  • «Ваш син дуже схожий на вашого тата».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Відзначимо, що з мамою Леона Ліліаною Яма одружився в 2015-му, хоча до цього вони приховували стосунки цілих 10 років. Поповнення в їхній родині сталося через півтора року після весілля.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.