Вєрка Сердючка почервоніла: її маман при всіх накинулася з поцілунками на абсолютно сторонньої чоловіка

Мамі Вєрки Сердючки терміново потрібно заміж! Вона вже пристає до всіх чоловіків, які трапляються їй на шляху.

Справжнісінький фурор на “Танцях з зірками” справила Вєрка Сердючка своїм запальним виступом. Але і її мама теж дала жару.

Вєрка і мама
Вєрка і мама

Вона то до Юрія Горубнову тулилася. Але той уже мав проблеми з дружиною через палкі поцілунки із красунею Надією Мейхер. Тому він як міг, ухилявся від чмоків шаленої матусі.

Потім Сердюччина мама взяла в оборот молодого чоловіка, 90-річного Чапкіса – поки його дружина не бачить. Вони так весело і технічно танцювали, що у суддів самі по собі піднялися руки з оцінками 10.

Чапкіс і мама Вєрки Сердючки витанцьовують
Чапкіс і мама Вєрки Сердючки витанцьовують

А потім сталося взагалі несподіване – раптом ні з сього, ні з того накинулася на напіводягненого (або напівроздягненого – як вам більше подобається) красеня з балету і вп’ялася йому в губи пристрасним поцілунком.

Навіть незакомплексованої Вєрці це здалося вже занадто, вона пробувала її напоумити. Юрій Горбунов полегшено зітхнув, що жінка від нього відчепилася:

Нарешті мама розкрила свої чакри

Загалом, вечір вийшов незабутнім для всіх. Цікаво, тепер той хлопець зобов’язаний на мамі одружитися? Як там прийнято?

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.