Юрій Горбунов змінив імідж і здивував дивною зачіскою: волосся довжиною, як у Винника

Відомий телеведучий, шоумен і актор Юрій Горбунов здивував несподіваним образом.

Телеведучий Юрій Горбунов з тих знаменитостей, які люблять показувати своїм шанувальникам своє особисте життя і роботу. Разом зі своєю дружиною Катею Осадчою Юрій регулярно публікує в соціальних мережах нові фотографії.

Так, Горбунов в своєму Інстаграмі опублікував фото на якому постав в яскравою жовтою толстовці і в такому ж яскравому перуці під каре і з чубчиком. Шоумен пояснив, що хоче відповідати квітами осіннього настрою, а в хештегом додав, що хоче на море.

Шанувальники бурхливо відзначили на фотографію шоумена і відзначили, що він чудовий актор. «Ти артист до мозку кісток!», «Клас! І я хочу на море »,« Чарівність », – написали підписники.

Нагадаємо, нещодавно Юрій Горбунов показав, як проводить останні теплі дні осені зі своєю дружиною Катею Осадчою. Так подружжя вирішило сходити в ліс за грибами і похвалитися «здобиччю».

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.