Приголомшили видом: Ані Лорак, Лобода і Тетяна Овсієнко засліпили всіх золотими сукнями

На важливих подіях зірки повинні виглядати сліпуче, але деякі артистки занадто буквально розуміють значення цього слова.

Ані Лорак, Світлана Лобода і Тетяна Овсієнко – головні любительки блиску і шику на вітчизняній естраді. У різний час і на різних заходах вони з’являлися в золотих сукнях, які зліпили всіх. Як вони виглядали?

Ані Лорак

Ані Лорак в золотій сукні
Ані Лорак в золотій сукні

Ані Лорак на одне зі своїх виступів прийшла в сукні повністю золотом. Воно було жіночне і елегантне, декольте акуратно визирало з-під тканини, а ніжка була прикрита. На цьому концерті Ані, безумовно, була найпомітнішою і обговорюваної. Пізніше шанувальники обговорювали, що цей наряд обійшовся співачці в 13 тисяч доларів, однак на цю інформацію вона ніяк не відреагувала.

Світлана LOBODA

Лобода в золотій сукні
Лобода в золотій сукні

Вона також вирішила піти по стопах своєї колеги, і виплеснути свою жіночу енергію через блискучі камені і золото. Вийшло непогано – важке, але привабливе плаття, витончено підкреслило талію Лободи, але зробило не дуже вдалий акцент на її маленькі груди. Виступала Лобода в золотій сукні на своєму ж концерті.

Тетяна Овсієнко

Тетяна Овсієнко в золотій сукні
Тетяна Овсієнко в золотій сукні

Зірка дев’яностих і нульових теж любить виглядати дорого і багато. Тому навіть не обкладинку свого альбому влаштувала фотосесію в золотій сукні з леопардовими вставками і такому ж піджаку – золотом і в дорогих каменях.

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.