Зірка «Кварталу 95» похвалився перетворенням: тепер дружина Кошового дивиться на іншого

Олександр Пікалов, актор, автор і просто зірка «Кварталу 95» похвалився перетворенням. Його новий імідж оцінила навіть дружина Кошового.

Герой нашої сьогоднішньої статті є не найактивнішим користувачем соціальних мереж, проте іноді все ж радує численних шанувальників своєї творчості новими фото і відео.

На цей раз увагу його підписників в Instagram привернув знімок, на якому він зображений під час стрижки в перукарні. Цю публікацію Олександр підписав з властивим йому гумором:

«За день мінус три кг і це тільки волосся», — написав він.

Фанатам сподобався “новий” Пікалов, як, до речі, і Ксенії Кошовій, яка теж поставила під фотографією позначку «Подобається».

Ксения Кошевая поставила лайк под новым фото Пикалова
Ксенія Кошова поставила лайк під новим фото Пікалова

Не виключено, що нинішньому художньому керівникові студії «Квартал 95» пора почати переживати, адже дружина задивляється на іншого. Втім, як і жінці Олександра Ірині. Але насправді вони дружать сім’ями, так що причин для хвилювання немає.

Нагадаємо, не так давно герой статті перехворів коронавірусом, перед ним з хворобою боролась Олена Кравець, так що хвороба не пройшла повз їх творчого колективу. Як розповідав Пікалов, відчуття були зовсім не такі, як при звичайному грипі або застуді.

Студия «Квартал-95»
Студія «Квартал-95»

В одному зі своїх інтерв’ю комік зізнався, що цей лікарняний був найскладнішим з усіх, що коли-небудь у нього були. Він відчував ломоту у всьому тілі, температуру, постійну втому і біль — як ніби збила машина.

Александр Пикалов
Олександр Пікалов

Олександр знає, про що говорить, бо одного разу він дійсно потрапив під машину — його збила його кохана дружина, коли чоловік їхав на мотоциклі. Подружжя навіть не посварилися, адже кварталівець залишився цілий.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.