Екс-дружина Потапа показала, чим вона краща Насті Каменських: шикарна фігура і стрункі ніжки

Колишня дружина Потапа і продюсер Ірина Горова продемонструвала стрункі ноги і відмінну фізичну форму.

Ірина Горова прожила в шлюбі з Олексієм Потапенко 15 років і народила йому сина Андрія. Пара розійшлася в 2014 році, очевидно, що тоді вже репер крутив роман з Каменських. Не дивлячись на це колишнє подружжя підтримую хороші стосунки і навіть працюють разом. Саме Горова є генеральним продюсером компанії MOZGI GROUP і разом з Потапом вони володіють продюсерським центром.

Потап та Ірина Горова
Потап та Ірина Горова

У Ірини Горової крім спільного з Потапом сина є ще й старша дочка 22-річна Наталія. Вони підтримують дуже теплі стосунки. Дівчина часто хвалиться в своєму Інстаграмі загальними фотографіями з мамою, адже її мама виглядає не гірше, ніж сама Наталя.

Цього разу дівчина опублікувала спільну фото з Іриною Горовою, де вони позують в ліфті. На знімку Ірина задерла свою ногу, а Наталя сфотографувала це в дзеркалі ліфта. У підписі до фотографії Наталія подякувала маму за те, що вона завжди поруч і підтримує її навіть божевільні ідеї.

Також Наталія іноземною мовою написала, що дуже любить маму. Користувачі Мережі по достоїнству оцінили фото і підмітили в коментарях, що Наталя та Ірина дуже красиві і мило виглядають разом.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.