“Збільшила до 5 розміру?”, – Ані Лорак заблищала своїми тепер уже “арбузиками”

Неперевершена Ані Лорак показала своє фото, де в кадр потрапив недавно збільшений бюст.

Шанувальники припустили, що зірка зважилася лягти під ніж перед весіллям з Єгором Глібом, яка ось-ось відбудеться. І Кароліна Куєк вирішила до неї грунтовно підготується. Вона виклала фото, на яких чітко помітна різниця в області декольте.

На першому фото у Ані ще маленькі “вишеньки ” 1 розміру, а ось на другому фото, де Лорак вбралася в чорне плаття без верху, вже значно впевнено простежується п’ятий розмір.

У коментарях відразу ж помітили ці зміни.

“А це правда, що ви собі груди збільшили до п’ятого розміру “, – пише користувач під ніком prostovanya3264.

Нагадаємо, після розлучення зі своїм першим чоловіком Муратом Ані Лорак ще довгий час не могла знайти свою другу половинку. Але зараз Лорак щаслива разом з продюсером Тіматі Єгором Глібом. До слова, саме Єгор – колишній чоловік української співачки танення. Він прославився вже після розлучення з дружиною, дівчина заявила, що в шлюбі він її бив і принижував.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.