Вічне кохання: Софія Ротару поділилася зворушливим фото з покійним чоловіком в річницю його смерті

Легендарна українська співачка Софія Ротару поділилася зворушливим сімейним фото з покійним чоловіком в день річниці його смерті.

Сьогодні 18 років, як головного чоловіка в житті артистки немає в живих. Анатолій Євдокименко помер 23 жовтня 2002 року від інсульту, йому тоді було 60. Ті 34 роки, що пара прожила в шлюбі, були сповнені щастям і любов’ю, тому кончина Толі для зірки була великим потрясінням.

Сестра Софії Ауріка розповідала, що після смерті коханого вона замкнулася в собі, скасувала всі концерти і навіть подумувала піти зі сцени. З цього депресивного стану їй допоміг вийти єдиний син Руслан.

София Ротару с сыном Русланом
Софія Ротару з сином Русланом

Він змушував маму працювати, щоб вона не сиділа вдома в сльозах і не страждала, просив її написати нову пісню, десь виступити. Завдяки цьому Ротару поступово оговталася і випустила альбом під назвою «Єдиному», який присвятила чоловікові.

Варто відзначити, що спадкоємець виконавиці назвав своїх дітей на честь зіркових батьків — син у нього Анатолій, а дочка Софія.

София Ротару с сыном и внуками
Софія Ротару з сином і онуками

Артистка завжди публікує в соцмережах архівні фото в пам’ятні для неї дати, пов’язані з чоловіком. Вона згадує його в день народження, день весілля, день смерті. На цей раз в Insta-Stories співачка поділилася чорно-білим знімком, де вона щасливо посміхається і позує в обіймах Євдокименко. Цей кадр знаменитість супроводила сердечком.

Скриншот из Instagram Ротару
Скріншот з Instagram Ротару

Руслан теж розмістив в Instagram спільну фотографію з покійним батьком, на якій він ще маленький хлопчик. Ось як чоловік підписав публікацію:

«Важко повірити, що тебе немає з нами вже 18 років… Пам’ятаю і люблю».

У коментарях підписники підтримали сім’ю, висловивши свої щирі співчуття.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.